PENGUMUMAN

Sila layari post 'Kuih Raya 2012' untuk senarai kuih raya dan harga terkini. Jika anda berminat untuk order, sila isi borang tempahan di bawah sekali blog ATAU anda juga boleh terus emailkan jenis, kuantiti kuih ke kedaikuihraya@gmail.com

PENGUMUMAN UNTUK TEMPAHAN CAKE/CUPCAKE/KUIHRAYA HARI RAYA

Delivery : 1-5 Ogos


isikan order form di bawah blog untuk tempahan atau

Sila email ke kedaikuihraya@gmail.com

untuk cupcake ,

details di : www.myminimuffin.blogspot.com

sila email : myminimuffin@gmail.com

Last order : 15 Julai 2013

Minumum 2 balang Farmbozen Kenari untuk penghantaran percuma.

Selamat Datang

Assalamualaikum.

Blog KedaiKuihRaya memperkenalkan konsep pembelian kuih raya sejak 2009 melalui internet (online).Kami telah berniaga kuih raya sudah hampir 15 tahun. Dan ini merupakan tahun ketiga kami pemasaran di dalam internet.

Untuk makluman, kesemua kuih raya menggunakan mentega (buttercup) dan kami berharap agar pembeli tidak membandingkan harga kami dengan biskut-biskut murahan yang berada di pasaran. Rasa dahulu, baru tahu. Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta kan?

Kami meringkaskan hasil kerja kami di blog ini untuk memudahkan anda membeli di sini. Sehingga itu, selamat membeli-belah di blog kami. Blog ini akan sentiasa dikemas kini dari masa ke semasa.

'Good things not cheap, cheap things not good'

Terima Kasih.

KedaiKuihRaya

Hamper Raya 2013

Koleksi Hamper Eksklusif 2013

Sila email ke myminimuffin@gmail.com untuk katalog harga



kod : HP 01





kod : HP 02


kod : HP 03







 kod : HP 04







 kod : HP 05



kod : HP 06


kod : HP 07


kod : HP 08


kod : HP 09


kod : HP 10






kod : HP 11


Kuih Raya 2013




BISKUT PALING LARIS 2011 dan 2012

MUST TRY

Frambozen Kenari
KOD : FK 15

biskut di bawah, di tengah ade jem strawberi/bluberi/nenas, kat atas ade lapisan kerak meringue dan ditabur dengan hirisan badam. mmg sangat SEDAP. jem pon pakai homemade Cameron Highlands punye. 

RM 32/balang (40-45pcs) - biskut ni saiz besar (muat bekas)







Coklat
Kod : CH 01
Isian : 50 biji compound chocolate (rose)
Harga : RM 30 - plain (choc colour)
RM 35 - colour (one colour/mix)


Coklat
Kod : CH 02
Isian : 35 biji compound (rose)
Harga : RM 25 - plain
RM 30 - colour

Kod : BS 16

Bee-Sting Cookies

Kalau dah try biskut terbaru dari kami ni, pastinya susah nak berhenti makan.




kod : BW 03
Black Walnut Cookies



Harga : RM 28 / balang
Hitam bukan sebarang hitam, walnut dikisar di dalam resipi ni menyedapkan lagi rasa biskut ni.







Nestum Almond Cookies
Kod : NA 05
Harga : RM 28 / balang







Almond London
Kod : AL 06
Harga : RM 28 / balang

Biskut berisi sebiji badam rangup yang disaluti coklat penuh yang lazat dan ditaburi badam cincang. Tahan lama dan tidak mudah masuk angin.




Suji Brunei
Kod : SB 07

Macam kuih tradisional makmur, tapi resipinya dah upgrade, guna minyak sapi, cornflakes, nestum. Sedap dan rangup.
Harga : RM 28 / balang




Natalie Cheese
Kod : NC 08
Harga : RM 28/balang



Keunikan ramuan biskut ini membuatkan biskut ini sentiasa di hati pelanggan setia kami. Dicampur udang kering dan perasa serbuk cili pasti ada kelainannya. Ditabur keju di atas. Mmmmmm



Jejari Oat
kod : JO 09
Harga : RM 28/balang



Biskut yang sangat enak mempunyai rasa oat di dalam, dan disaluti tepung susu ramuan istimewa. Cubalah rasa ya!!




Choc Chip Cookies
Kod : CC 10
Harga : RM 25 / balang

Kami sedaya upaya untuk mengklon biskut kegemaran ramai famos amos ini. Dipenuhi coklat cip dan badam di dalam.mmmm




Romalex Cookies
Kod : RC 11
Harga : RM 28/balang



Biskut berperisa disaluti coklat penuh dan disaluti juga dengan 'bread crumb' yang rangup. Antara produk hebat keluaran kami. Mesti Cuba!!!



Red Pearl
Kod : RP 12
Harga : RM 28/balang



Biskut yang rangup di luar dan cair di dalam mulut. Kerangupan emping jagung pasti membuatkan anda tidak puas memakannya.



Zomania Cookies
Kod : ZC 13
Harga : RM 28/balang

Biskut yang disaluti badam rangup dan dicelup penuh coklat. Biskut ala-ala 'ferero rocher' ini boleh membuatkan 'chocoholic' di luar sana tidak tertahan.





Snow Almond Cookies
Kod : SA 14
Harga : RM 28/balang



Biskut yang dicelup penuh dengan coklat dan disaluti pula kelapa kering dan badam cincang yang rangup. Tengokla saiznya, besar dan puas hati kalau beli.

 Kod : BO 17 (BARU)

Brownies Oat

Kod : CM 18   (BARU)

Coffee Mushroom

Kod : OG 19   (BARU)

Oreo Gajus Cookies

Macamana nak order ye???

1. pilih biskut mana yang berkenan di hati
2. emailkan nama, alamat, no fon, kod biskut dan kuantiti balang ke myminimuffin@gmail.com
3. Tunggu reply dari kami k. Jangan risau jika kami lmbt reply



email : myminimuffin@gmail.com

Borang Tempahan

Name:
Email Address:
No Tel/HP:

sila pilih kuih yang ingin ditempah :

Jenis Kuih & Kod (1) :
Kuantiti (Balang) (1) :
Jenis Kuih & Kod (2) :
Kuantiti (balang) (2) :
Jenis Kuih & Kod (3) :
Kuantiti (balang) (3) :
Jenis Kuih & Kod (4) :
Kuantiti (balang) (4) :

buat sementara waktu, untuk tempahan hamper, anda nyatakan kod dan kuantiti di bawah ni.

Tempahan Hamper/Giftpack Raya :

jika anda mempunyai tempahan melebihi 4 jenis kuih, sila isi borang ini lagi sekali untuk tempahan berikutnya:

Kaedah Pembayaran: Maybank2u
Perbankan internet lain
Pindahan ATM
Deposit Tunai
COD
Alamat :
Lain-lain, sila nyatakan:
Setuju Syarat & Terma Ya
Tidak

Sila baca dan faham Terma & Syarat di kiri blog sebelum membuat tempahan. Untuk tempahan melebihi 4 jenis atau melebihi 10 balang setiap jenis, sila lengkapkan borang tempahan kedua dan seterusnya. Sebarang pertanyaan, emailkan ke kedaikuihraya@gmail.com   - Terima kasih -


Form provided by Freedback.